fbpx

Bogholderi

Bogføring på abonnement

Sæt din bogføring på autopilot med Aconta. Som kunde hos Aconta sikrer vores erfarne regnskabsmedarbejdere, at jeres bogføring og bilagshåndtering altid er ajourført og banken er afstemt. Vi bogfører på daglig, ugentlig eller månedlig basis alt efter jeres behov og antal bilag om måneden. Sammen finder vi de processer og arbejdsgange, som passer til jeres behov.

Vi står naturligvis også for afregning af moms mv. og sikrer, at I altid har adgang til overblik og rapportering over jeres økonomiske udvikling.

Med bogføring på abonnement, kender I månedsprisen for jeres regnskabsafdeling – vi har ingen skjulte gebyrer. Hos Aconta dyrker vi den gode og konstruktive dialog i dagligdagen med jer som kunde. Bogføring og regnskab er en tillidssag.
Tag kontakt
Har du spørgsmål, så tag en snak med Frederik

Frederik Ploug Klitgaard

Salg & Partner

Et par vores referencer

Tag ikke bare vores ord for det. Se et par eksempler på hvordan vi løser opgaverne for kunderne.

Emerging

Vi har i Emerging arbejdet sammen med Aconta siden april og været meget glade for deres arbejde og indsats. De er ikke …

Læs mere →

Enfor A/S

Hos Enfor har vi valgt at outsource vores bogholderi til Aconta, hvilket vi er glad for. De står for både den daglige …

Læs mere →

Larsen Digital

Vi har med største fornøjelse outsourcet vores bogholderi, momsregnskab og årsregnskab til Aconta. Aconta er hurtige til at besvare vores spørgsmål og …

Læs mere →
Regnskab  |  Bogholderi  |  Løn

Nyhedsbrev

Skriv dig op til at modtage
vores nyhedsbrev