fbpx

Bogholderi

Bogføring på abonnement

Sæt din bogføring på autopilot med Aconta. Som kunde hos Aconta sikrer vores erfarne regnskabsmedarbejdere, at jeres bogføring og bilagshåndtering altid er ajourført og banken er afstemt. Vi bogfører på daglig, ugentlig eller månedlig basis alt efter jeres behov og antal bilag om måneden. Sammen finder vi de processer og arbejdsgange, som passer til jeres behov.

Vi står naturligvis også for afregning af moms mv. og sikrer, at I altid har adgang til overblik og rapportering over jeres økonomiske udvikling.

Med bogføring på abonnement, kender I månedsprisen for jeres regnskabsafdeling – vi har ingen skjulte gebyrer. Hos Aconta dyrker vi den gode og konstruktive dialog i dagligdagen med jer som kunde. Bogføring og regnskab er en tillidssag.
Tag kontakt
Har du spørgsmål, så tag en snak med Frederik

Frederik Ploug Klitgaard

Salg & Partner

Et par vores referencer

Tag ikke bare vores ord for det. Se et par eksempler på hvordan vi løser opgaverne for kunderne.

SRH Consulting

Jeg har arbejdet i store virksomheder inden jeg valgte at lave mit eget firma, så jeg var meget bevidst om mine ønsker …

Læs mere →

Stay Project

Vi er meget glade og tilfredse med den hjælp vi får hos Aconta. De er altid klar til at hjælpe og gode …

Læs mere →

Nordic Licensing Company

NLC A/S har valgt Aconta som ekstern support på bogføring, løn, fakturering og moms samt forberedelse af regnskab. Aconta er både professionelle, …

Læs mere →
Regnskab  |  Bogholderi  |  Løn

Nyhedsbrev

Skriv dig op til at modtage
vores nyhedsbrev