fbpx

Ydelser

Få jeres egen finansafdeling

Hos Aconta får jeres virksomhed adgang til erfarne specialister og assistenter, som sikrer, at jeres bogføring og regnskab altid er ajourført.

Det giver jer tid til at holde fokus på der, hvor I bruger jeres tid bedst – på udvikling af jeres forretning! Hos Aconta er vi specialister i at varetage den daglige drift af jeres økonomifunktioner. Som kunde hos Aconta får du en finansafdeling for et fast månedligt beløb. Vi har gjort regnskabshjælp nemt, effektivt og gennemskueligt.

Vores ydelser

Aconta-bogfoering_03

Bogholderi

Aconta hjælper med den daglige, ugentlige eller månedlige bogføring. Alle virksomheder har forskellige behov, hvorfor vi i fællesskab aftaler hvor tit bogføringen skal udarbejdes.

Aconta-kontor_04

Lønkørsel

Slip for alle bekymringerne omkring indberetning af løn til tiden. Hos Aconta tilbyder vi vores kunder at udarbejde og indberette løn til tiden.

Aconta-regnskab_04

Regnskab

Når regnskabsåret er gået, beregner Aconta virksomhedens skattemæssige forpligtelser. Herefter sørger vi for opstilling og indberetning af årsrapporten og selskabsselvangivelsen til Erhvervsstyrelsen og SKAT.

Aconta-moede_03

Fast bogholder hos jer

Såfremt arbejdet ikke skal udføres online. Tilbyder Aconta at outsource en medarbejder, der sidder ude hos virksomheden, for her at klare den daglige bogføring. Kontakt os for at høre nærmere herom.

Aconta-sparring_01

Rådgivning

Aconta har ydermere erfaring med rådgivning indenfor IT-optimering, SKAT, moms og anden økonomisk rådgivning.

Aconta_programmer

Værktøjer

Aconta formår at bruge følgende økonomi- og lønsystemer på ekspertniveau: Billy, e-conomic, Dinero, Uniconta, C5, Zenegy, Danløn, Dataløn og Lessor. Kontakt os gerne, hvis du benytter andet end ovenstående.

Vores fremgangsmåde

Aconta-team_04

1.

Vi analyserer jeres behov og tilbyder den bedste løsning

Hver virksomhed er forskellig og derfor er det også vigtigt at kigge på hvilken løsning der matcher jeres virksomhed bedst.

2.

Vi overtager opgaverne og holder samtidig en tæt kontakt med jer

Vi sørger for at overgangen til os bliver hurtig og nem. Så snart vi har adgang til de nødvendige systemet kan vi starte med bogføringen.

Aconta-kontor_04
Aconta-bogholderi_01

3.

Optimering og besparelser

Vi har altid optimering og besparelser for øje når vi sidder med vores kunders bogholderi og byder ind med vores forslag til en mere digital og økonomisk virksomhed.

Vores kunder elsker de
services vi leverer

Tak for jeres interesse i vores outsourcing ydelser

Vi har brug for at vide lidt om jeres virksomhed. Udfyld nedenfor, og vi vender hurtigt retur til jer med hvordan vi kommer i gang med at samarbejde.

Kontaktinformation
Regnskab  |  Bogholderi  |  Løn

Nyhedsbrev

Skriv dig op til at modtage
vores nyhedsbrev